Tomi Antinoja

Musician and songwriter

Tomi Antinoja on SoundBetter

Erikoisosaamista ovat ohjelmointi, tuottaminen, säveltäminen sekä co-writing. Kysy lisää jos kaipaat vaikka rytmiraitoja tai jonkun biitin.

Olen sessiomuusikko sekä laulaja-lauluntekijä. Lisäksi olen kokeillut myös tuottamista ja miksaamista ja olenkin toiminut tuottajana pääsääntöisesti omalle tuotannolleni sekä joitakin miksausprojekteja tehnyt. Sessiomuusikkona ja tuottajana olen erikoistunut ohjelmointiin, rumpuihin, taustalauluihin, perkussioihin sekä rytmisoittimiin, lisäksi koskettimia ja kitaraa soitan myös (koskettimia käytän lähinnä sävellys- ja sovitustyössä)

Säveltäjänä olen toiminut omien projektien lisäksi myös joillekin artisteille, pelinkehittäjille sekä teatteriryhmille. Sanoituksia kirjoitan mieluummin kimpassa muille vaikka lyriikoita olen kirjoittanut suuremmaksi osaksi itsekseen soolotuotannolleni.

Etsin myös muita yhteistyökumppaneita mukaan verkostooni kuten muita tuottajia, muusikoita ja lauluntekijöitä. Lisäksi voin laulaa myös toisten demoihin tarpeen vaatiessa.

Would love to hear from you. Click the contact button above to get in touch.

Terms Of Service

Mikäli käytät joitakin minun valmiita sävellyksiä muista mainita tekijätiedoissa nimeni tai DJ Tompa ja ilmoita siitä mielellään minulle sähköpostitse

More Photos
More Samples